Bouwbedrijf Summit | Over Summit
15518
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15518,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over Bouwbedrijf Summit

Bouwbedrijf Summit is al jaren een vaste waarde in de bouwsector. Senad staat in voor de dagelijkse leiding en zorgt ervoor dat alle projecten een correcte opvolging krijgen. U krijgt een nauwkeurige prijsberekening en advies bij verschillende bouwmogelijkheden -en materialen. Onze jaren van ervaring in verschillende takken van de bouw maken van ons een sterke partner voor ieders (ver)bouwwens.

Werkwijze

1. Wij zitten met u samen om uw (ver)bouwproject te bespreken
2. U ontvangt een nauwkeurige offerte
3. Een team van vakmensen gaat voor u aan de slag
Uw project met ons bespreken? Contacteer ons en wij komen bij u langs.

Bouwwerken

Bouwbedrijf Summit bvba denkt met u mee, van kleine bouwwerken tot totaaloplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd in spuitkurk als gevelbekleding. We deden hiervoor alle mogelijke opleidingen en behaalden de vereiste certificaten.

Pleisterwerken vormen de basis voor de afwerking van je wanden en plafonds. Ons professionele team behaalt de afwerkingsgraad die u beoogt en maakt uw huis schilderklaar.

Wanneer mensen niet langer tevreden zijn in hun woonst of wanneer een gedeeltelijke vernieuwing welkom is, dan is Bouwbedrijf Summit uw partner om een bestaande structuur aan te passen naar hedendaagse normen.

Renovatie is een belangrijke pijler voor Bouwbedrijf Summit. Zet ons expertise in voor uw project en laat u begeleiden door een ervaren partner.

Ons personeel is grondig opgeleid en beschikt over een aangepast machinepark voor elke sloopklus.

We plaatsen een draagconstructie, daarop bevestigen we isolatie en daarop de gipsplaten. Bouwbedrijf Summit levert alles schilderklaar af.